Oklahoma

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Oklahoma

Oklahomában eladó ingatlan

Keletre határolja Arkansas és Missouri, Kansas északra, Coloradóval északnyugatra, Új-Mexikóval nyugatra és Texas-tól délre.

Jó hír és rossz hír az Oklahoma 2018-as ingatlanpiacáról. Míg az állam nem tűnik ugyanazokkal a nehézségekkel a lakhatás csökkenésével, mint más államok, az Oklahoma ingatlanpiac az elkövetkező hónapokban a problémáival fog rendelkezni. Ha meg szeretné tudni, hogy helyes-e eladni a családi házat, vagy keresni az Oklahomában eladó ingatlanokat, keresse fel ezt a cikket.

Az Oklahoma ingatlanpiacon 2017 novemberében sok jó hír érkezett, amikor az új lakások értékesítése 17,5% -kal nőtt. Ez volt az a szünet, amelyet az értékesítési piac hosszú ideig szükséges. Új házakat értékesítettek, mielőtt építettek volna. A Wall Street Journal szerint a nemzet az akkori erős ingatlanpiac különleges hatásait élvezte.

Azok a lakástulajdonosok, akik 2018-ban szeretnének eladni, még mindig előnyben részesülnek, mivel a rendelkezésre álló lakások iránti kereslet még mindig nagyon magas. Ez lehetővé teszi az eladók számára, hogy több vásárlót érdeklődjenek az Oklahomában értékesített ingatlanok iránt, amelyek magasabb árat biztosítanak a szokásosnál.

De 2018-ban elemeznünk kell az Oklahoma ingatlanpiacának negatív oldalát is.

Annyira jó hírekkel a lakásszektorban, nehéz elképzelni, hogy az ingatlanpiac egyszerre szenvedhet. Figyelembe kell venni a jelzálog-kamatlábak emelkedését.

A potenciális vásárlók hajlamosabbak otthon vásárolni most, hogy az Oklahoma-ban több alapvető tulajdonság áll rendelkezésre. A kamatlábak azonban várhatóan az év végére ismét növekedni fognak, ami sok ilyen vevőt von maga után, mert a lakáshitelek kevésbé kezelhetőek a költségvetésük miatt.

A kamatlábak növekedése mind a vevők, mind az eladók piacát érinti. Ha a következő hónapokban tervezi vásárolni vagy eladni, érdemes lenne hamarosan elkezdeni az Oklahomában eladó ingatlan keresését.

Míg a kamatlábak várhatóan az ország egészében 2018 végére emelkednek, jelenleg még mindig viszonylag alacsonyak. A vevőknek ezt az előnyt kell előnyben részesíteniük, mielőtt túl késő lenne.

Ez a futás a félelmetes magas kamatlábak legyőzéséhez vezethet az Oklahoma ingatlanpiacon, hogy az elkövetkező hónapokban jelentősen növekedjen az értékesítés. Ez a megfizethető lakhatási lehetőségek iránti keresletet is sokkal magasabbra teheti, mivel a kevésbé költséges ingatlanokat először értékesítik.

Ha a következő évi események bizonyulnak hatékonynak az Oklahoma ingatlanpiacon, akkor 2019 januárjában egy újabb, ígéretes év kezdete kell, hogy legyen, sok új lakástulajdonossal az országban.

Oklahomában az otthonok becsült értéke 4,7% -kal nőtt az elmúlt évben.

Ha az Oklahomában eladó ingatlanot keres, a kultúra és az életmód a döntő tényezők.

A nemzet 19. legnagyobb állama a terület tekintetében, Sooner államának 38 szövetségi elismert amerikai indián törzse van, köztük a Cherokee, Chickasaw, Choctaw, Creek és Seminole nemzetek. Ezek a törzsek az Egyesült Államok délkeleti részén éltek, mielőtt erőszakkal átvitték volna a mostani Oklahoma-ba, amikor a XIX. Ma, az állam több mint 7% -ával több mint 3,8 millió, az Oklahoma az amerikai indiánok negyedik legnagyobb aránya az országban.

Nincs ilyen statisztika a cowboyok számára, de ezek szintén jelentős befolyást gyakorolnak az államra. Amikor nem működtek, ezek a cowboyok rodeókban versenyeztek, amelyek ma is az állami sportkultúra részét képezik. Oklahoma City (OKC) évente megrendezi a nemzetközi döntő Rodeo (IFR), a Nemzeti Cowboy és a Nyugati Örökség Múzeumot, valamint a világ legnagyobb fedett rodeo arénáját januárban, a Lazy E Arena-t Guthrie faluban.

2016 elején az Oklahomában a háztartások átlagos jövedelme a szegénységi küszöb alatt élő népesség mintegy 16% -át tette ki. Az Oklahoma 73% -a fehér, 9% spanyol, 7% amerikai indián, 7% fekete, 7% többnemzetiségű és 1% ázsiai. A legnagyobb állami egyetem, az Oklahoma Egyetem, Norman külvárosában, Oklahomában, több mint 21 000 hallgatóval rendelkezik, és a nemzeti egyetemek között a 10. helyen áll.

Mivel az Oklahoma az öt fő földgáztermelő a nemzetben, a gazdaság és a munkaerőpiac gyakran változik az energia trendekkel együtt.

A főbb városok, ahol az Oklahomában eladásra érdemes ingatlanokat keresni, a főváros és a Tulsa. Az állam központjában található Oklahoma City, az OKC, a főváros és az állam legnagyobb városa több mint 1,3 millió lakosú.

Oklahoma City tulajdonságai az egyik legdrágább az Oklahoma-ban, bár az Oklahoma City házak értékei nem hasonlíthatók össze az Egyesült Államokban a drágább ingatlanokkal.

Kevesebb, mint két óra az északkeletre, a második legnagyobb városa, Tulsa több mint 960,00 embert tartalmaz egy km2-ben a nagyvárosi területen. Az állam túlnyomó része vidéki, ami az államnak az ország legkisebb lakosságának 15. sűrűségét adja.

Részben a gyakorlati ingatlanköltségeinek köszönhetően az Oklahoma 2015-ben a negyedik legalacsonyabb megélhetési költséggel rendelkezett az Egyesült Államokban, az egyes kategóriákban az átlag alatti árak mellett, beleértve a közszolgáltatásokat, az egészségügyi ellátást és az élelmiszereket.

  •  
    Költözés Oklahomába. Külföldön élő és Oklahomában él.

      Az Oklahoma és az Indiai terület egyesüléséből született, pontosan 1907. november 16-án, a 46. államban, hogy belépjen az Amerikai Egyesült Államok szövetségi uniójába. Ma arról fogunk beszélni, milyen egyszerű és kényelmes vásárolni egy ingatlanot Oklahomában; egy olyan beruházás, amely köz ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 3484

Eladás Ház, Oklahoma, Oklahoma City, Oklahoma City, Oklahoma City

1,069,707,227.81HUF
Eladás
Ház

373 m²
Eladó
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB